Login

Mladinski odsek

Izlet MO Gradiška tura

Datum: 
sobota, 24 Oktober, 2015

Mladinski odsek društva vabi na izlet na Gradiško turo in sicer v soboto, 24. 10. 2015. Pot bomo začeli v vasi Gradišče pri Vipavi in se nato usmerili proti poti čez Plaz na Gradiško turo. Plaz je nižja vzpetina, ki nudi lep razgled na Vipavsko dolino, Gradiška tura pa se dviga 793m nadmorske višine, od koder se razgled odpre in poveča. Do vrha, kjer nas čaka skrinjica z žigom, je približno 3 ure hoje po večinoma gozdni poti.

Več informacij:

KDAJ: v soboto, 24. 10. 2015

ODHOD: ob 8.00 z avtobusne postaje Nova Gorica, OŠ Šempas ob 8.15 na AP v Šempasu. (*če bi še kdo raje vstopil v Šempasu naj to sporoči mentorici in meni)

PRIHOD: predvidoma ob 15.00 na AP Nova Gorica, Šempas ob 14.45.

PRISPEVEK: 7€ za člane planinskega društva, 8€ za nečlane, v primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta

ZA KOGA: za osnovnošolce od 2. do 9. razreda

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico,vetrovko, rezervno majico,kapo in rokavice, zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 20 10. 2015. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 041 875 268 (Anja) ali anca.bk@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti. (* če gre le za krajše vprašanje, raje pošljite SMS sporočilo)

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije