Login

Mladinski odsek

Izlet MO - Miklavževanje v Kranjski Gori

Datum: 
sobota, 5 December, 2015
Lokacija: 
Kranjska Gora

Mladinski odsek društva letos organizira dvodnevno miklavževanje v Kranjski Gori, v Kekčevi deželi Triglavskega narodnega parka, tik pod Prisankom, kjer stoji prijazen počitniški dom Vila. Vikend bomo izkoristili za raziskovanje Kranjske Gore in njene okolice, v primeru snega pa za zimske vragolije. Ostalo naj ostane za enkrat presenečenje…

Dobimo se v soboto, 5. 12. 2015 ob 8:00 uri na avtobusni postaji Nova Gorica. Vrnili se bomo v nedeljo, 6. 12. ob 15:30 uri na AP Nova Gorica. Izlet je primeren za učence od drugega razreda devetletke dalje.

PRISPEVEK: 27€ za člane (potrebno je imeti poravnano članarino), v primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

OPREMA: planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, topla oblačila, vetrovka oziroma bunda, kapa in rokavice, baterija oziroma naglavna svetilka). V primeru, da bo sneg, pa še gamaše (če jih imaš); rezervne nepremočljive hlače in dodatne hlače, spodnje perilo, nogavice, copate za po domu, pribor za osebno higieno,… Ne pozabite tudi na Dnevnik mladega planinca.

Prenočili bomo v počitniškemu domu Vila, kjer bo organizirano kosilo, malica in večerja (1. dan) ter zajtrk in malica (2. dan). S seboj nesite sendvič in pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj oziroma vodo) za 1. dan in nekaj pijače za 2. dan.

PRIJAVE: zbiramo do torka, 1. 12. 2015. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave in denar ter sporočite podatke udeležencev na telefon 040 836 910 (Urška) ali na urska.pregelj@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. Število mest je omejeno. Upoštevali bomo le prijave z vplačilom. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam vrnemo denar le v primeru upravičene odsotnosti. Sporočite, če je otrok vegetarijanec, razne diete.

DODATNE INFORMACIJE:

Z avtobusom se bomo odpeljali do počitniškega doma Vila, kjer bomo nastanjeni. Dneva bomo izkoristili za krajše pohode po okolici in ogled zanimivosti. V domu bomo preživeli ustvarjalno popoldne in večer ob pričakovanju Sv. Miklavža. V kolikor bo sneg, bomo popoldan izkoristili za vragolije na snegu. Izlet ni zahteven.

Lepo vabljeni!Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

18 Oktober, 2018 - 14:28
2 Oktober, 2018 - 07:02