Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Polhovgrajsko grmado

Datum: 
sobota, 14 November, 2015

Mladinski odsek društva vabi v soboto, 14. 11. 2015 na POLHOVGRAJSKO GRMADO (898 m). Z avtobusom se bomo odpeljali do Dvora pri Polhovemu Gradcu. Po gozdni stezi se bomo povzpeli najprej do lovske koče, nato pa nas čaka strm vzpon do Male grmade. Odprl se nam bo lep razgled nad dolino in okoliško hribovje. Čakal nas bo še del poti po grebenu in kmalu bomo prispeli na cilj – Polhovgrajsko grmado. Skupne hoje bo 6 ur. Ne pozabite na topla oblačila.

Več informacij:

KDAJ: v soboto, 14. 11. 2015

ODHOD: ob 7.00 z avtobusne postaje Nova Gorica, OŠ Šempas ob 7.15 na AP v Šempasu. (*če bi še kdo raje vstopil v Šempasu naj to sporoči mentorici in vodniku)

PRIHOD: predvidoma ob 17.30 na AP Nova Gorica, Šempas ob 17.15.

PRISPEVEK: 9€, v primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta

ZA KOGA: za osnovnošolce od 3. do 9. razreda

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico,vetrovko, rezervno majico,kapo in rokavice, zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 10. 11. 2015. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 041 891 249 (Anja) ali manja93@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti.

PRISRČNO VABLJEN/-A!

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

18 Oktober, 2018 - 14:28
2 Oktober, 2018 - 07:02