Login

Povabilo na zimske aktivnosti v Krnsko pogorje in na obisk Planinskega doma pri Krnskih jezerih

Nov datum odpiranja Planinskega doma pri Krnskih jezerih za zimo

Sporočamo, da zaradi obilice novozapadlega snega napovedano odpiranje Planinskega doma pri Krnskih jezerih za soboto, 17. 2. 2018 prelagamo na 2. 3. 2018. Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate tukaj.

Planinski dom pri Krnskih jezerih bo tako odprt v zimskem času za daljše obdobje, natančneje od 2. marca do 3. aprila 2018.

Planinski dom pri Krnskih jezerih nudi odlično izhodišče za enodnevne ture v Krnskem pogorju. V neposredni bližini koče je tudi precej možnosti za razne vrste šolanja. 


Dostop je možen:

1. iz Lepene, kjer je parkirni prostor, cesta je redno vzdrževana v zimskem času;

2. iz planine Kuhinja (z avtom iz Kobarida ali Tolmina);

3. iz smeri Komne (Bohinj) oz. Triglavskih jezer preko sedla Vratca (Bogatinsko sedlo).

 

V koči bomo poskrbeli da se boste dobro počutili, da ne boste lačni in žejni po opravljeni turi in da boste udobno nameščeni.

Za rezervacije in informacije kontaktirajte društveno pisarno v času uradnih ur torek in četrtek od 15. do 18. ure na tel. 05 30 23 030 ali preko e-pošte: planinskod.novagorica@siol.net. V času odprtja koče bomo dosegljivi direktno v koči na tel. 051 328 928 ali preko e-pošte: krnskoj@gmail.com.

Več o postojanki si lahko preberete tukaj.

Lepo vabljeni v Krnsko pogorje!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji