Plan izletov VIO za leto 2007

Pred vami, drage planinke in planinci je program aktivnosti vodniško izletniškega odseka za leto 2007.

Pri načrtovanju aktivnosti smo skušali  biti kar najbolj vabljivi in prepričani smo, da boste našli vsaj nekaj po »vaši meri«.

Člane Planinskega društva Nova Gorica, ki se udeležujejo naših izletov, bomo za »zvestobo« nagradili. Za deset udeležb na izletih v  letu 2007 bo prejel pesmarico, za dvajset  pa majico Planinskega društva.

Še nekaj napotkov za udeležence naših izletov:

Vsi izleti, pohodi so mesečno objavljeni na spletnih straneh  Planinskega društva Nova Gorica, na naših oglasnih tablah ( v Novi Gorici pred društveno pisarno,na avtobusni postaji, na Cankarjevi ulici nasproti Kemometala, v Solkanu pred marketom, v Šempetru pred papirnico) in v medijih (časopis Primorske novice, radio Koper, radio Robin, rubrika napoved dogodkov na TV Primorka, ter brošuri KAM v Novi Gorici)

Vse dogodke bomo opisali podrobneje, za dodatne informacije pa lahko pokličete v društveno pisarno ali vodnika, ki izlet organizira. Podatki o vodnikih so objavljeni v nadaljevanju. Prijave za izlete, kjer je organiziran avtobusni prevoz (z vplačilom akontacije) se zbirajo v društveni pisarni, običajno mesec dni pred izletom.

V primeru slabih vremenskih razmer ali drugih okoliščin, ki lahko bistveno vplivajo na varnost ali potek ture, si pridržujemo pravico izvedbe rezervnega programa (cilja), prestavitve izleta ali odpovedi.

Sestanki z udeleženci izletov so praviloma v četrtek ali torek pred izletom, kjer vas bo vodnik seznanil z pogoji za udeležbo, z zahtevano opremo, višino prispevka za pokrivanje stroškov izleta (ta je za nečlane planinskih društev višji) in vsemi drugimi informacijami, ki so bistveni za uspešno izvedbo izleta.

18 Marec, 2024 - 19:08