Splošno

SILVESTROVANJE v Planinskem domu pri Krnskih jezerih

Tudi letos organiziramo silvestrovanje v Planinskem domu pri Krnskih jezerih. Cena silvestrskega polpenziona za odrasle znaša 42€ in vključuje silvestrsko večerjo, nočitev in zajtrk. Cena silvestrskega polpenziona za otroke do vključno 12. leta znaša 25€. Prijave z vplačili sprejemamo na sedežu društva do zasedbe mest. Za več informacij lahko pokličete na telefon 05 30 23 030 v času uradnih ur (torek in četrtek od 15. do 18. ure) ali pišete na planinskod.novagorica@siol.net. Od 30. 12. 2014 dalje pa lahko pokličete direktno v kočo na tel. 051 328 928.

Sporočamo tudi, da bo dom odprt in oskrbovan od torka, 30. 12. 2014 do nedelje, 4. 1. 2015 in dosegljiv na tel. 051 328 928.

Lepo vabljeni, da z nami preživite najdaljšo noč v letu in uživate v zimski idili Krnskega pogorja.

Plačilo lahko izvedete tudi preko TRR:

Planinsko društvo Nova Gorica

Bazoviška ulica 4, 5000 Nova Gorica

IBAN: SI56 0510 0801 0759 426 (Abanka Vipa)

Koda namena: OTHR

Namen: Silvestrovanje

Referenca: SI00 12-2014

Pri plačilu obvezno navedite ime plačnika in nas pokličite oz. pošljite e-sporočilo po opravljenem plačilu.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami in vstopite v leto 2015 v objemu gora!

Objavila: Tina Mavrič