Mladinski odsek

Zaključni izlet MO na Planico nad Podpeškim jezerom

Datum:
sobota, 2 Junij, 2018

Mladinski odsek Planinskega društva Nova Gorica vabi na zaključni izlet na PLANINCO nad Podpeškim jezerom v soboto, 2. 6. 2018. Z avtobusom se bomo odpeljali do Tomišlja. Nato se bomo peš po senčni poti podali do lovske koče na Planinci. Po postanku bo sledil spust do Podpeškega jezera, kjer se bomo »ohladili« ;). Izlet je primeren tudi za najmlajše planince. Lahke hoje je za 3 ure.

Več informacij:

KDAJ: sobota, 2. 6. 2018

ODHOD: ob 8.00 iz AP Nova Gorica, ob 8.15 iz AP Šempas

PRIHOD: predvidoma ob15.45 na AP Šempas, ob 16.00 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: 10 EUR. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 2. do 9. razreda, ki so člani planinskega društva in vpisani v krožek na šoli. Članarino lahko vplačate na sedežu društva (Bazoviška ul. 4., tribuna stadiona v Novi Gorici) v času uradnih ur (tor. in čet.: 15h-18h) ali v trgovini Iglu Šport v Solkanu v času odprtja trgovine.

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili jopico, vetrovko, rezervno majico; zaščita za sonce (kapa, krema), pijača (ne preveč sladek sok ali čaj), hrana (sendviči, zdravi prigrizki, sadje), Dnevnik mladega planinca in vrečka za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 29. 5. 2018 oz. do zasedbe prostih mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar ter sporočite število udeležencev na 031 384 284 (Neža), seznam pa pošljite na nezamahorcic@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniško potrdilo). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

PRISRČNO VABLJEN/-A!

18 Marec, 2024 - 19:08