Utrinki iz izletov in taborov mladinskega odseka

6. Izlet s starši na Vremšico

V soboto, 13.6.2009 smo "ta mladi" organizirali zadnji izlet v tem šolskem letu, ki je bil namenjen otrokom in njihovim staršem. Udeležba je bila tako velika, da smo se proti našemu zastavljenemu cilju odpeljali kar z dvema avtobusoma. Starši in otroci so se izkazali za prave planince in kot bi mignil ter brez večjih težav smo dosegli vrh. Na travnatem vrhu obdani z živobarvnim cvetjem smo si vzeli daljši počitek in uživali v razgledu vse do morja. Da pa se ne bi preveč ulenili, so vodniki poskrbeli za zabavno igro, v kateri so sodelovali tudi starši. Razdeljeni v štiri skupine smo tekmovali v "kraji rutke". Nato smo šli še do cerkvice, kjer smo imeli podelitev nagrad za naj planince in mentorco. Polni novih vtisov smo se vrnili v dolino. Izlet je uspel v vseh pogledih in bil lep zaključek naše "sezone". Se vidimo v taboru!!! Slikce si oglejte na povezavi Fotografije Vremšica