Mladinski odsek

sobota, 6 Junij, 2015
Lokacija:
Šmarna Gora

Mladinski odsek društva vabi na ZAKLJUČNI IZLET S STARŠI na ŠMARNO GORO (669 m) v soboto, 6. 6. 2015. Z avtobusom se bomo odpeljali do Tacna. Nato bomo peš nadaljevali čez Spodnjo Kuhinjo proti Šmarni gori (hoje je za dobro uro; pot ni zahtevna), kjer se bomo okrepčali ter kakšno zapeli in zaplesali. Po povratku se bomo zapeljali do »najlepšega mesta na svetu« - Ljubljane, se sprehodili po starem mestnem jedru in se posladkali v kateri izmed priljubljenih slaščičarn.

Več informacij:

KDAJ: v soboto,6.6.2015

ODHOD: ob7.30 iz AP Nova Gorica, ob 7.45 iz AP Šempas

PRIHOD: predvidoma ob 17.45 na AP Šempas, ob 18.00 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: otroci 10 EUR, starši 12 EUR. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 EUR popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 1. do 9. razreda in (stare) starše

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice,zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 2. 6. 2015. Prijava inplačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Število mest je omejeno. Prosimo, če mentorji poberete prijave (otroci + starši – poimenski seznam) in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 031 384 284 (Neža) ali nezamahorcic@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti.

PRISRČNO VABLJEN/-A!