Mladinski odsek

sobota, 19 Julij, 2014
Lokacija:
Planinski dom pri Krnskih jezerih

Mladinski odsek društva vabi na DRUŠTVENI DAN PLANINCEV in praznovanje 30-letnice Planinskega doma pri Krnskih jezerih v soboto, 19. 07. 2014. Z avtobusom se bomo odpeljali do Lepene. Nato bomo peš nadaljevali v smeri našega Planinskega doma pri Krnskih jezerih (hoje je za dobri 2 uri; pot ni zahtevna). Ob 12. uri bo na travniku ob domu krajša slovesnost s kulturno zabavnim programom. Nato bo sledilo druženje. V prispevek pohoda je vključen en topel obrok v koči. Pohod bomo izkoristili tudi za ogled največjega slovenskega visokogorskega jezera, ki nudi lep pogled proti Krnu in njegovim sosednjim vrhovom. Lepo vabljeni, da z nami preživite en počitniški dan v objemu domačih gora.

Več informacij:

ODHOD: 19. 07. 2014 ob 6.00 iz AP Nova Gorica

PRIHOD: predvidoma ob 19.30 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: 1O EUR vključuje avtobusni prevoz in topli obrok v našem Planinskem domu pri Krnskih jezerih. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 EUR popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 2. do 9. razreda, mladino, starše in stare starše.

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice,zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano po potrebi, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Če imate društveno majico iz tabora, jo vzemite s seboj.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka,15. 07. 2014  na email tvodopivec@gmail.com ali na tel. 031 855 074 (Tina Mavrič). Število mest je omejeno.  Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti.