Splošno

Obvestilo glede Gomiščkovega zavetišča na Krnu

Spoštovani planinci in obiskovalci naše koče in okolice na Krnu!

Prejeli smo obvestila, pripombe o stanju pri Gomiščkovem zavetišču na Krnu. S polno odgovornostjo za okolico in spoštovanjem do narave se zavedamo, da so v okolici koče ostale določene stvari, ki bi morale biti ob zaključku sezone v dolini.

Naj samo naznanimo, da smo v pretekli planinski sezoni imeli velike težave z vzpostavitvijo kolikor toliko normalnega delovanja koče. Bilo je zelo veliko premeščanj in zamenjav osebja, odstopanja, in začasnega zapiranja zaradi pomanjkanja kadra. Vse to je negativno vplivalo na delovanje in urejanje zadev. Društveni kader je vlagal velike napore in trud, da je sezona prišla do cilja.

V trenutnih zimskih razmerah bomo postorili, kar je sedaj možno, ostalo pa takoj, ko bodo razmere dopuščale.

Prosimo za razumevanje.