Login

Splošno

Poletni naravovarstveni tabor (30.6. - 3.7.2016)

Datum: 
četrtek, 30 Junij, 2016

.

Odsek za varstvo gorske narave

PD Nova Gorica

vabi na

POLETNI NARAVOVARSTVENI TABOR

 Kambreško

30. rožnik -  3. mali srpan  2016

Zdravo, mladi ljubitelj narave!

Medtem ko je marsikje po slovenskih gorah še sneg, se Odsek za varstvo gorske narave PD Nova Gorica vneto pripravlja na poletni naravovarstveni tabor namenjen osnovnošolcem, ki vas zanima narava, njeno preučevanje ter varovanje.  Na taboru se boste skozi spoznavanje skrivnosti narave, ki nas bo objemala, naučili bolje jo razumeti in spoštovati. Seveda ne na šolski, ampak na super zabaven način. Vsak dan pa bo tudi poln raznih kratkočasnih aktivnosti.  

KDAJ?

  •  Od četrtka, 30. junija, do nedelje, 3. julija 2016.

KJE?

  •  Bivali bomo v Domu vojnih veteranov na Kambreškem (30 km od Nove Gorice).

S KOM?

  • Z varuhi gorske narave, vodniki in mentorji mladinskega odseka ter biologi, ornitologi in ostalimi ljubitelji narave.

KDO?

  • Poletni planinski tabor je namenjen osnovnošolcem od četrtega do devetega razreda, čemur je tudi program tabora prilagojen.

KOLIKO? 

  • Ker so v zadnjih letih cene rasle bolj kot plače, pa tudi zato da otrokom ponudimo nekaj novega, smo uspeli zagotoviti ugodno ceno v Domu za veterane na Kambreškem. Cena tabora znaša 75€ in vključuje vso prehrano (prvi in zadnji obrok je kosilo), prenočevanje, prevoz v tabor in organizacijo tabora. Če se prijavi več otrok iz iste družine, jim pripada popust 20€

KAJ BOMO POČELI?

  • Opazovali bomo razne živalice in rastline, tudi zdravilne, se čudili čarom nočnega neba, prisluhnili zvokom gozda in jih določali, se igrali z mikroskopom in z bobni,  papali tudi ekološko hrano, zapeli ob tabornem ognju, čofotali po reki, malo potelovadili,na sporedu bodo tudi družabne igre in ustvarjalne delavnice…Ja, tale tabor je res tako kul, da se ga ne splača izpustiti.

NAČIN PLAČILA?

  • Plačilo je možno po položnicah ali pa na sedežu PD Nova Gorica v dveh obrokih.Teden dni pred začetkom tabora bo sklican sestanek z udeleženci in starši, kjer vas bomo informirali o ostalih podrobnostih.

 PREVOZ DO TABORA?

  • Do Kambreškega se bomo peljali z avtobusom. Zadnji dan pridejo iskati starši svoje mlade naravovarstvenike v tabor.

 KAKO SE PRIJAVIM?

  •  Izpolnite prijavnico, ki jo dobite pri mentorici na vaši šoli, in jo njej tudi oddate ali pa jo pošljite na e-naslov franka.zega@gmail.com  (najkasneje do 8.6.2016). Prijave zbiramo do zapolnitve mest. 
    Za vse dodatne informacije in pojasnila sem vam na voljo na  040 816 559.

Franka Zega,
načelnica Odseka za varovanje gorske narave PD Nova Gorica

Prijavnica
vabilo (zgibanka)

Značke: 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37