Login

Splošno

Članarina za leto 2014

Sporočamo vam, da že lahko poravnate članarino za leto 2014. Višina članarine ostaja nespremenjena. Članstvo traja od dneva včlanitve do 31. 01. 2015. Za neprekinjeno zavarovanje (in neprekinjeno prejemanje Planinskega vestnika za A+ in A člane) morate poravnati članarino do 31. 01. 2014. Do tega datuma vam tudi še velja članarina iz leta 2013.

V letu 2013 so se postopoma začele uvajati nove članske izkaznice in sicer za A in A+ člane. V letu 2014 prejmejo nove izkaznice tudi B in S+Š člani. Članarino normalno poravnate enako kot do sedaj ( na sedežu društva v času uradnih ur, preko spletne strani PZS ali v trgovini Iglu šport v Solkanu). Nove izkaznice boste člani prejeli naknadno po pošti na stalni naslov, predvidoma v roku 7 dni po vnosu podatkov v informacijski sistem Naveza. Stroške izdaje novih izkaznic krije PZS.

Več o članarini pa tukaj.

Priporočamo vam, da poskrbite za podaljšanje članarine pravočasno, saj boste na nove kartice čakali vsaj 7 dni.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije