Login

Obvestilo naročnikom Planinskega vestnika

Obvestilo naročnikom Planinskega vestnika

Leta 1895 je Slovensko planinsko društvo pričelo izdajati Planinski vestnik. Vestnik ima še danes obliko mesečnika, izhaja že več kot 126 let s krajšim premorom med prvo svetovno vojno in velja za najstarejšo slovensko revijo z neprekinjenim izhajanjem. Planinski vestnik je bil v vseh obdobjih ogledalo dela planinske organizacije, gorniške kulture, odraz splošnih razmer in duševnega doživljanja gora Slovencev.

Planinska zveza sporoča, da bodo vsem obstoječim naročnikom Planinskega vestnika, ki bodo poravnali članarino do konca februarja 2023, ob pošiljanju položnice za letno naročnino upoštevali 25% članski popust na letno naročnino revije.

Vsi tisti, ki niste naročniki revije Planinskega vestnika lahko to naročite tudi ob plačilu članarine za leto 2023 in si tako zagotovite 25% članski popust na naročnino. Letna naročnina je lahko tudi idealno planinsko praznično darilo.

Vir: stran PZS


Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

17 Maj, 2024 - 15:26
23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41