Login

Društvo

ŽALOSTNA VEST

Sporočamo žalostno vest, da se je po hudi in kratki bolezni v 78.letu poslovila, naša dolgoletna članica JOLANDA SLOKAR iz Pristave, Ulica Sergeja Mašere 7.

Pri Planinskem društvu Nova Gorica je bila aktivna v gradbenem odboru pri gradnji doma pri Krnskih jezerih. Vseskozi je spremljala delovanje in dogajanja planinskega društva. Ob bok soprogu, vodniku Rajku je bila udeleženka skoraj  vseh večdnevnih in tudi drugih društvenih pohodov.

Jolanda Slokar se je aktivno vključevala v družbeno dogajanje na širšem Goriškem. Bila je znana gospodarstvenica, političarka in humanitarka. Bila je prva in edina ženska na čelu novogoriške občine.

Žalna seja v spomin na Slokarjevo bo na Mestni občini v četrtek, 5.septembra 2019 ob 16.uri. V žalno knjigo se bo mogoče vpisati v petek, 6.septembra in v ponedeljek, 9.septembra  ter torek, 10.septembra med 9.in 17.uro v poslanski pisarni Mestne občine Nova Gorica.

Pogreb pokojnice bo v petek, 6.septembra 2019 ob 17.uri v Stari Gori.

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji