Utrinki iz izletov in taborov mladinskega odseka

3. izlet Nanos

V soboto, 18.04.2009, smo se kljub slabi napovedi naših vremenarjev, najmlajši člani (MO) odpravili na izlet na Nanos. Z avtobusom smo se odpeljali do lovske koče Nanos. Od tam nas je pot vodila najprej skozi gozd in nato čez prostrane travnike vse do našega prvega postanka cerkvice Sv. Hieronima. Sledilo je še nekaj hoje po površnem pobočju gore in že smo prišli do Vojkove kočo na Nanosu. Tam smo imeli daljši postanek za malico, »štemplanje« planinskih izkaznic in skupinsko slikanje. Temni oblaki in kapljice dežja so nas prepričale, da je čas za odhod v dolino. Pohvalimo se lahko z rekordno udeležbo vodnikov in pomočnikov na izletu. Več utrinkov iz izleta si lahko ogledate na povezavi Fotografije Nanosa.

16 April, 2024 - 12:00
15 April, 2024 - 08:58