Login

Splošno

Dodatni popust za člane PZS

Planinska zveza Slovenije je z zavarovalnico Generali sklenila dogovor, po katerem imajo naši člani 5 % popust pri sklepanju zavarovanj. Člani PZS imajo v zavarovalnici Generali popust pri sklenitvi:

- zavarovalnih pogodb za avtomobilska zavarovanja za osebno vozilo za normalno uporabo in uporabo za invalide (izključena je uporaba za taksi in renta-car)
- zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO),
- zavarovanje voznika motornega vozila zaradi telesnih poškodb (AO-plus),
- zavarovanje avtomobilskega kaska (polni in delni),
- zavarovalnih pogodb za PaketDom zavarovanja,
- PaketDom nepremičnine - interna oznaka produkta PDN,
- PaketDom premičnine - interna oznaka produkta PDN,
sklenjenih prek sklepalnih mest zavarovalnice, ki uporabljajo programsko opremo eZP za sklepanje zavarovalnih pogodb (primeroma: ekskluzivne in neekskluzivne zavarovalne agencije, spletna stran www.generali.si, klicni center tel. št. 080 70 77), razen pogodbenih partnerjev zavarovalnice, ki uporabljajo programsko opremo za sklepanje zavarovalnih pogodb Form.NET. Celoten seznam sklepalnih mest z možnostjo dodelitve popusta iz tega člena je na voljo na sedežu zavarovalnice.

Članu PZS, ki se zavarovalnici izkaže z veljavno člansko izkaznico PZS za tekoče leto, pripada za zavarovanja iz prejšnjega odstavka posebni popust v višini 5 odstotkov in se izključuje z drugimi komercialnimi popusti in popusti drugih poslovnih partnerjev zavarovalnice.

Avtor: Zdenka Mihelič

Vir: http://www.pzs.si/novice.php?pid=7079

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije