Splošno

Dvema našima kočama podeljen certifikat Družinam prijazna planinska koča

V soboto, 1. februarja 2014 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala že 3. konferenca o planinskem gospodarstvu, ki jo je organizirala Planinska zveza Slovenije. Na konferenci so prvič podelili 12 certifikatov Družinam prijazna planinska koča. Med prejemniki smo bili tudi mi. Certifikat sta prejeli naši dve postojanki in sicer: Planinski dom pri Krnskih jezerih za starostne kategorije otrok: od 3 do 7 let in od 7 do 14 let ter Dom dr. Klementa Juga v Lepeni za vse starostne kategorije otrok. Certifikata sta prevzela predsednica društva Slava Katerina Murovec in podpredsednik za gospodarstvo Branko Rutar. Več o konferenci in certiikatu si lahko preberete na strani PZS. Nekaj foto utrinkov, ki jih je posnela Zdenka Mihelič pa tukaj.

16 April, 2024 - 12:00
15 April, 2024 - 08:58