Login

Splošno

IŠČEMO OSEBJE ZA NAŠE POSTOJANKE

Planinsko društvo Nova Gorica vabi k sodelovanju oskrbniško osebje (oskrbnike-m/ž, kuharje-m/ž, pomožno osebje-m/ž) za oskrbo planinskih postojank v sezoni 2014:

 

Planinski dom pri Krnskih jezerih

Dom dr. Klementa Juga v Lepeni (tudi najem)

Gomiščkovo zavetišče na Krnu

 

Če imate izkušnje pri delu in oskrbi planinskih koč ali izkušnje v gostinstvu, ste prilagodljivi, vestni, urejeni, imate veselje do dela z ljudmi, ste ljubitelji gora, potem se vsekakor prijavite. Zaželeno je poznavanje pravilnika o higieni živil HACCP in znanje tujih jezikov ter znanje dela z računalnikom.

 

Sezona traja predvidoma od 1. 6. do 30. 9. 2014. V primeru ugodnih vremenskih razmer tudi dlje. Za oskrbnike in kuharje razpisujemo delo za celo sezono, za ostalo osebje pa najmanj za 1 mesec, zaželeno pa je za celo sezono.

 

Pisne prijave z osebnimi podatki, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in navedbo za katero postojanko se prijavljate pošljite na naslov: Planinsko društvo Nova Gorica, Bazoviška 4 5000 Nova Gorica ali preko e-pošte: planinskod.novagorica@siol.net do 17. 02. 2014. Več informacij na tel. 05 30 23 030 (v času uradnih ur – torek in četrtek od 15h do 18h) ali po e-pošti.

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije