Login

Splošno

Informacija o članarini

Zaradi trenutnih razmer v državi in vladnih ukrepov (odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji) in razglašene epidemije je kot veste društvena pisarna ZAPRTA. O odprtosti pisarne vas bomo obveščali sproti.

Članarino za leto 2021 lahko poravnate preko spletne strani PZS na povezavi: https://clanarina.pzs.si/ Pri včlanitvi izberete PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA.

V času, ko je društvena pisarna zaprta zaradi vladnih ukrepov in epidemije vam omogočamo, da lahko članarino poravnate po predračunu na naš društveni TRR. V kolikor bi se radi poslužili te možnosti, nam prosim pišite na e-mail naslov: planinskod.novagorica@siol.net ali pokličite na tel. 05 30 23 030 (torek in četrtek od 15. do 18. ure).

Za naročilo članske znamkice nam pošljite/sporočite vaše ime, priimek, št. planinske izkaznice in tip članarine. Nato vam bomo na vaš e-mail naslov/naslov poslali položnico/predračun. Po poravnavi obveznosti vam članske znamkice pošljemo po pošti na vaš naslov. Strošek poštnine krije društvo. V primeru naročila članarine za več oseb, je potrebno navesti inf. za vsako osebo posebej. V primeru naročanja nove članske izkaznice le-to prejmete po pošti s strani Planinske zveze Slovenije v roku dveh tednov. V kolikor bi želeli kupiti tudi planinski koledar ali kakšne druge edicije, nam to prav tako sporočite. Višina članarine za leto 2021 ostaja enaka. Več o članarini si lahko preberete na spletni strani PZS. PZS pripravlja tudi opcijo podaljšanja članarine z UPN obrazcem. Ko bo ta možnost delujoča, vas bomo obvestili.

 Kategorije članstva

 

A član z največjim obsegom ugodnosti 60€
A/ z družinskim popustom 54,60€


B polnoletna oseba z osnovnim obsegom ugodnosti 28€

B/ z družinskim popustom 22,60€


B1 oseba, starejše od 65 let, z ugodnostmi B članov 21€


S+Š srednješolci in študenti do vključno 26. leta starosti 18,50€

S+Š/ z družinskim popustom 15€

 

P+O predšolski ali osnovnošolski otroci in mladostniki 8€
P+O/ z družinskim popustom 6,40€

 

DRUŽINSKI POPUST se obračuna vsem družinskim članom, ki plačajo članarino za vse družinske člane sočasno. Za družinske člane se poleg staršev štejejo še mladi do vključno 26. leta, ki niso zaposleni ali so brez lastnih dohodkov, ter osebe, ki jim je delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost (IN) in so člani družine. Za družino se šteje tudi mati samohranilka ali oče samohranilec z vsaj enim otrokom. Enako velja tudi za istospolne partnerje z otroki. Razen enostarševskih družin, je do družinskega popusta upravičena družina, ko se včlanita oba starša in otroci.  Člani B1 niso upravičeni do družinskega popusta. Družinskega popusta se ne more koristiti zgolj za dve odrasli osebi, ne glede na njun pravno-socialni status.

ČLANSKE IZKAZNICE: Novi člani bodo članske izkaznice prejeli naknadno po pošti na stalni naslov, in sicer predvidoma v roku 10 delovnih dni po vnosu podatkov v Navezo. Cena izkaznice znaša 2€. V primeru izgubljene izkaznice, spremembe podatkov, zapolnjene izkaznice ipd. se vam naroči nova.

PLANINSKI VESTNIK

Položnice za letno naročnino na Planinski vestnik vam bodo iz PZS poslali februarja 2021. Naročnikom Planinskega vestnika, ki boste do konca januarja 2021 poravnali članstvo, bo na položnici upoštevan 25% popust.  Člani se lahko za naročilo na Planinski Vestnik odločite pri plačilu članarine. Položnico boste prejeli naknadno iz Planinske zveze Slovenija.

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije