Login

Vodniško izletniški odsek

Izlet MO KOJNIK-GOLIČ-LIPNIK - odpovedan nov izlet 30.9.2023

Datum: 
sobota, 23 September, 2023PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet KOJNIK-GOLIČ-LIPNIK


KDAJ:  v soboto, 23. 9. 2023

ODHOD:  ob 8:00 iz glavne avtobusne postaje v Novi Gorici

PRIHOD:  predvidoma ob17:00 na glavni avtobusni postaji

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do srede, 20.9.2023 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 031 267 675 (Rok), seznam pa pošljite na furlan2210@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu jeOBVEZNO.Članarino za leto 2023 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

 DODATNE INFORMACIJE: Iz vasice Zazid se bomo podali na krožno pot Kojnik-Golič-Lipnik. Pot nas bo najprej vodila do Kojnika, nato se povzpnemo še na Golič. Za konec pa sledi še Lipnik. Svojo pot bomo zaključili v Zazidu. Med potjo bomo imeli razgled nad Istro in okoliškimi vrhovi. Pot ni preveč zahtevna, zanjo bomo porabili 6 ure hoje.

Lepo vabljeni!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

12 Julij, 2024 - 20:35
10 Julij, 2024 - 11:41