Login

Splošno

Možnost plačila članarine na Petrolu vse do konca septembra

Med 22. junijem in 30. septembrom lahko članarino za planinska društva in klube, člane Planinske zveze Slovenije, poravnate tudi na bencinskih servisih Petrol in s tem izkoristite vrsto ugodnosti pri obisku slovenskih in tujih gora.

Prodaja planinske članarine med 22. junijem in 30. septembrom 2020 poteka v mreži bencinskih servisov Petrol v Sloveniji.


Kategorije članstva, ki so na voljo na bencinskih servisih Petrol:
 
 
Kategorije članstva, ki so na voljo na bencinskih servisih Petrol:
 
Vrste članstva Višina članarine
član z največjim obsegom ugodnosti. 60,00 €*
B polnoletna oseba, z osnovnim obsegom ugodnosti. 28,00 €*
B1 oseba starejša od 65 let, z osnovnim obsegom ugodnosti. 21,00 €*
S+Š srednješolec ali oseba s statusom študenta, do vključno 26. leta starosti, z osnovnim obsegom ugodnosti. 18,50 €*
P+O predšolski ali osnovnošolski otrok, z osnovnim obsegom ugodnosti 8,00 €*
 
DDV ni obračunan v skladu s 16. členom Pravilnika o izvajanju ZDDV

* Poleg stroška članarine je potrebno poravnati dodatna 2 € za kritje administrativnih stroškov.
 
 
Posameznik, ki na bencinskih servisih Petrol poravna članarino, prejme poleg računa potrdilo, na katerega vnese svoje podatke. S tako izpolnjenim potrdilom lahko 14 dni uveljavlja članski popust pri nočitvah v planinskih kočah v Sloveniji.

POMEMBNO: Zavarovanje, ki je vključeno v članarino se aktivira z vpisom podatkov člana v obrazec na spletni strani clanarina.pzs.si, kamor se vpiše tudi koda iz potrdila. Naslednji dan po vpisu na spletni obrazec je zavarovanje veljavno. Član pa v roku 10 dni na dom prejme tudi člansko izkaznico z znamkico za tekoče leto, s katero lahko koristi vse članske ugodnosti v Sloveniji in v tujini.

 

Navodila za registracijo: Zavarovanje, ki je vključeno v članarino, se aktivira z vpisom podatkov člana v obrazec na spletni strani www.clanarina.pzs.si, kamor se vpiše tudi koda iz potrdila. 

Naslednji dan po vpisu na spletni obrazec je zavarovanje veljavno. V roku 10 dni po prijavi boste na navedeni naslov prejeli znamkico oz. člansko izkaznico z znamkico za tekoče leto, s katero lahko koristite vse članske ugodnosti v Sloveniji in tujini. Ob registraciji je potrebno izbrati tudi planinsko društvo, v katerega se včlanjujete.


Več na strani PZS.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

6 September, 2020 - 11:19
4 September, 2020 - 17:17
4 September, 2020 - 16:46