Login

Društvo

Na voljo še nekaj planinskih koledarjev

Sporočamo, da imamo na voljo še nekaj planinskih koledarjev. Koledar je mogoče kupiti v času uradnih ur ob torkih in četrtkih od 15.00 do 18.00.

Lahko izbirate med koledarjem POZDRAV Z GORA 2013 in koledarjem UTRINKI SLOVENSKEGA PLANINSTVA ob 120-letnici organiziranega planinstva v Sloveniji.

V koledarju POZDRAV Z GORA 2013 (Greetings from the mountains 2013) so izbrane fotografije, ki so bile objavljene v Planinskem vestniku. Planinski vestnik je v več kot stoletnem izhajanju ogledalo dela planinske organizacije, gorniške kulture in odraz doživljanja gora Slovencev, pri katerem so sodelovali najvidnejši kulturni delavci, oblikovalci, pisatelji in fotografi. Cena: 4,50€.

Koledar UTRINKI SLOVENSKEGA PLANINSTVA ob 120-letnici organiziranega planinstva v Sloveniji je PZS pripravila v sodelovanju s Slovenskim planinskim muzejem in z izbranimi fotografijami, poslanimi na natečaj PZS. Preplet sedanjosti s preteklostjo ter zgodovinski pregled z arhivskimi fotografijami in opisi dogajanja skozi 120 let planinske organizacije daje vpogled v množičnost in pomembnost planinske dejavnosti v slovenskem prostoru. Besedilo je v slovenskem in angleškem jeziku. Cena: 3,90€.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije