Login

Splošno

Namenite nam del dohodnine

Spoštovane planinke in planinci!

Dohodninska zakonodaja, ki jo je sprejela vlada RS omogoča, da vsak davčni zavezanec nameni do 0,5% dohodnine v proračun za delovanje organizacij, ki se na nepridobiten način ukvarjajo s splošno koristnimi dejavnostmi. Med te spada tudi naše planinsko društvo.

Vabimo vas, da svojo odločitev, komu boste v prihodnosti namenili do 0,5 % dohodnine obrnete v korist nas vseh, ki se skupaj z vami trudimo, organiziramo in prirejamo izlete ter tabore za naše najmlajše, pohode za odraslo populacijo, sodelujemo pri izobraževanju vse populacije na področju gorništva, vzgajamo mlade alpiniste ter prirejamo ob zimskih večerih zanimiva predavanja,...

Del dohodnine, zato lahko namenite Planinskemu društvu Nova Gorica (davčna številka SI 61579629).
Če želite 0,5% dohodnine donirati našemu planinskemu društvu že za letošnje leto, lahko to storite tako, da na pristojnem davčnem uradu izpolnite poseben obrazec do 31. decembra.
Lahko pa izpolnjen obrazec prinesete na sedež društva oz. vržete v kuverti v naš poštni nabiralnik. Več o tem kako to storite pa na povezavi.

Vsi tisti, ki ste to že storili in nam vsako leto namenite del dohodnine, se vam iskreno zahvaljujemo!

Hvala, ker nam pomagate!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

14 November, 2018 - 00:37
8 November, 2018 - 14:00
18 Oktober, 2018 - 14:28