Splošno

Nazaj k izviru - video o reki Soči

Nazaj k izviru je video Turizma Doline Soče, ki nas poziva, da se v mislih skupaj vrnemo k Soči. Nazaj k izviru. K naši zimzeleni energiji.

Začutite naravo Soče v video zgodbi proti toku, nazaj čez brzice in skozi korita, nazaj do skrivnostne votline, kjer jo prvič uzremo. Smaragdna reka je edina junakinja tega filma. Potovanje nazaj nas vabi k postanku in razmisleku. Nazaj k izviru v vseh pogledih. Vabi nas k spominom in spraševanju, k ozaveščanju in k novim začetkom. K občudovanju najlepše alpske reke.

Če kdaj, potem zdaj ne smemo pozabljati na lepe stvari. Tok življenja je neustavljiv, dolina Soče bo počakala obiskovalce, energija reke pa nam bo dala moč, da skupaj prebrodimo to obdobje.

Vabimo vas tudi k razmisleku na poti k izviru. Konec epidemije ne sme biti le povratek v stare tire, ampak nov začetek, usmerjen v ozaveščen, zimzelen, ljudem in naravi prijazen razvoj. To je sporočilo Janka Humarja, direktorja Turizma Doline Soče in njegove ekipe.

Povezave do video zgodbe na You Tube kanalu:

Kolofon:

Producent video zgodbe / Video producer: Turizem Dolina Soče