Login

Društvo

Vadba športnega plezanja za osnovnošolce

Vadbo športnega plezanja za osnovnošolce, organizirajo usposobljeni člani Alpinističnega odseka Planinskega društva Nova Gorica.

Otroci se, skozi njim prilagojeno vadbo, seznanijo s tem lepim, zanimivim športom ter se zabavajo v družbi novih prijatejev. Spoznajo osnovne tehnike plezanja, varovanja in uporabo opreme, vendar vedno pod budnim očesom inštruktorjev.

Vadba je namenjena tako mlajšim otrokom, ki se želijo sproščeno zabavati in se obenem razmigati, pa tudi tistim, ki imajo željo, da bi se malo resnejše seznanili s športnim plezanjem, saj je to šport, ki nudi veliko zadovojlstva, veselja in nepozabnih, zabavnih trenutkov.

Splošne informacije

Vadba poteka celo šolsko leto v telovadnici Osnovne šole Milojke Štrukelj in sicer:

  • ob torkih od 18.30 do 20.00
  • ob četrtkih od 19.00 do 20.30

Pogoji za udeležbo v šoli

Pogoj za udeležbo na vadbi je  pisno soglasje staršev ter članstvo pri PZS (plačana članarina za tekoče leto na planinskem društvu Nova Gorica, ali drugem društvu pod okriljem PZS)

Možnosti nadaljnega udejstvovanja pri športnem plezanju

Otroci, ki bi pokazali resnejše zanimanje za ta šport in bi, po določenem obdobju obiskovanja vadbe in pridobljenih izkušnjah, izrazili željo po udejstvovanju na tekmah v športnem prezanju, bodo imeli to možnost pod okriljem alpinističnega odseka, ki je član KŠP.

Kontakt in dodatne informacije

Za dodatne informacije o vadbi  ŠP za otroke, se lahko obrnete na načelnika odseka in inštruktorja ŠP Tomaža Cingerle (031 419 617 ali solaplezanja@gmail.com).

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

25 Marec, 2024 - 10:55
18 Marec, 2024 - 19:08