Login

Splošno

Vabljeni na sestanek odseka za založništvo, kulturo in informiranje

Pozdravljeni člani Planinskega društva Nova Gorica!

Na 1. seji upravnega odbora, 30. 3. 2023 smo se pogovarjali o ponovnem zagonu odseka za založništvo, kulturo in informiranje. Na 2. seji upravnega odbora, 25. 5. 2023 smo določili datum uvodnega sestanka. 

Odsek za založništvo, kulturo in informiranje se osredotoča na ustvarjanje visokokakovostnih in privlačnih vsebin, ki bodo pritegnile pozornost ljudi. To lahko vključuje boljšo fotografijo, videoposnetke, zanimive članke in informativne prispevke. Pomembno je, da so vsebine relevantne, aktualne in koristne za ciljno publiko. V zimskem času pripravlja predavanja o planinski tematiki.

Poudarek odseka je torej na informiranju, promociji in širjenju zanimanja za planinstvo ter na ustvarjanju pozitivne podobe planinskega društva. 

Vse vas, dragi člani, ki vas tovrstne vsebine zanimajo, vabimo, da se zberemo v prostorih društva, Bazoviška ulica 4, Nova Gorica, v torek, 13. 6. 2023 ob 19. uri. Na uvodnem sestanku se bomo pogovorili o vsebinah odseka in se dogovorili o sistemu nadaljnjega srečevanja in delovanja v sklopu odseka. 

Vabljeni v imenu Planinskega društva Nova Gorica.

     

 

 

Vabilo pripravili : podpredsednika društva: Darko Božič in Maja Kajzer ter član upravnega odbora: Miran Marc.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37