Login

Obvestilo o objavi potreb po osebju v kočah

Obvestilo o objavi potreb po osebju v kočah

Planinsko društvo Nova Gorica vabi k sodelovanju oskrbniško osebje (oskrbnike-m/ž, kuharje-m/ž, pomožno osebje-m/ž) za oskrbo planinskih postojank v sezoni 2011: Planinski dom pri Krnskih jezerih, Dom dr. Klementa Juga v Lepeni, Gomiščkovo zavetišče na Krnu.

Od kandidatov pričakujemo izkušnje pri delu v planinskih kočah ali gostinstvu, prilagodljivost, veselje do dela z ljudmi. Sezona traja predvidoma od 1.6.do 30.9.2011.

Za oskrbnike razpisujemo delo za celo sezono, za ostalo osebje pa najmanj za 1 mesec, zaželeno pa je za celo sezono. Možno je delo preko podjemne pogodbe ali študentskega dela.

Pisne prijave z osebnimi podatki in opisom dosedanjih delovnih izkušenj pošljite na naslov: Planinsko društvo Nova Gorica, Bazoviška 4 5000 Nova Gorica ali preko e-pošte: planinskod.novagorica@siol.net do 25.02.2011. Več informacij na 05 30 23 030 oz. na razgovorih.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije