Login

Vodniško izletniški odsek

Planinski podvigi v avgustu

Tudi v mesecu avgustu so bile uspešno izpeljane načrtovane planinske aktivnosti, ki jih je za vas pripravil vodniško izletniški odsek društva.

V nedeljo, 4. avgusta se je nekaj naših članov udeležilo srečanja na Čavnu, ki so ga organizirali naši planinski "sosedi" - PD Ajdovščina, ob 110-letnici društva. Nekaj utrinkov z izleta si lahko ogledate tukaj. Prispevek o dogajanju pa na strani PZS.

Za vikend 17. in 18. avgusta je bil organiziran pohod ob 60-letnici Slovenske planinske poti od Jezerskega do Tržiča. Izlet je vodil Simon Gorjup. Udeležilo se ga je 15 planincev iz PD Nova Gorica in PD Tolmin. Nekaj utrinkov iz dvodnevnega izleta tukaj. O 60-letnici SPP pa na strani PZS. 

Kljub slabši napovedi, je bil izveden tudi dvodnevni izlet v Dolomite 24. in 25. avgusta, ki je bil izpeljan pod vodstvom naših vodnikov: Metoda Lična, Oskarja Birse, Igorja Kleča, Tomaža Barbiča, Jožeta Sedevčiča in vodnice Hedvike Lesica. Izleta se je udeležilo kar 47 planincev, ljubiteljev strmih sten. Več o izletu pa tukaj.

Pred nami je mesec september. Izkoristimo ga planinsko in ne pozabimo na varnost. Ni vedno pomemben cilj, pomembnejša je pot in varna vrnitev iz gora.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

6 September, 2020 - 11:19
4 September, 2020 - 17:17
4 September, 2020 - 16:46