Login

Društvo

Pohod ob 70 letnici Planinskega društva Nova Gorica

Planinsko društvo Nova Gorica je v nedeljo, 12. 5. 2019, organiziralo pohod na »domači vzpetini«, Kekec in Škabrijel,  v čast 70 letnici obstoja društva. Kljub napovedanemu dežju se je pohoda udeležilo 25 pohodnikov, na zaključnem srečanju na Kekcu pa nas je bilo preko 30. Za varen korak udeležencev so poskrbeli člani Vodniško izletniškega odseka, za streho nad glavo člani Mladinskega odseka,  za dobro vzdušje je skrbela harmonikašica Tamara Harej, izvrstne testenine in čaj pa je skuhalo prijazno osebje Gostišča Kekec. Vse prisotne je pozdravila predsednica društva Franka Zega, dolgoletni član in nekdanji predsednik Florijan Hvala pa je predstavil zanimivo zgodovino nastanka planinske postojanke na Sveti Katarini, v kateri že več desetletij domuje Gostišče Kekec.

Vsem, ki ste z nami preživeli prijeten dan, se zahvaljujemo, vse bralce pa vabimo, da se nam pridružite na kateri od naših aktivnosti v prihodnje.

Fotografije si lahko ogledate tukaj: https://planinsko-drustvo-ng.si/pohod-ob-70-letnici-planinskega-dru%C5%A...

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije