Login

Planinske skupine

Pohod po Vitovski krožni poti 5. 11. 2017

Zaradi slabih vremenskih napovedi za nedeljo, 5. 11. 2017 organizatorji 19. pohoda po vrsti, tudi letos nismo pričakovali množične udeležbe pohodnikov. Kljub temu se je nekaj najbolj vztrajnih in zvestih pojavilo ob 9. uri na prireditvenem prostoru v Vitovljah. Vsakega smo se razveselili in ga z upanjem, da bo uspešno kljuboval nič kaj prijaznemu vremenu, pospremili s »srečno«. Zaradi goste megle, mraza in morebitnega dežja, zlasti v vrhnjem delu Trnovskega gozda, smo se odločili in pohodno pot skrajšali od običajne. A so nekateri vseeno prehodili celotno traso krožne poti. Ob cca 13. uri so se na prireditveni prostor srečno vrnili vsi pohodniki, zadovoljni ker jih niso preganjale dežne kaplje in so opravili nekaj  dobrega zase. Okusna jota in sonce, ki je posijalo za nekaj časa in še kaj… je botrovalo dobri volji in veselemu vzdušju udeležencev. Vrhunec pa je bil dosežen ob podelitvi medalje in priznanja za 5 oz. 10. opravljenih pohodov, ki sta jih prejela Peter Drašček in Aleš Valan-tič.

Simbolično darilo in cvetje so prejeli, kot vedno, tudi najstarejši pohodnik in pohodnica ter najmlajši pohodnik in pohodnica.

Vsem pohodnikom in prejemnikom priznanj iskrene čestitke. Zaključili pa smo z besedami: »Vidimo se prihodnje leto na 20. jubilejnem pohodu«. Nekaj foto utrinkov pa si lahko ogledate tukaj.

Za planinsko skupino Šempas:

Slavka Murovec

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

14 November, 2018 - 00:37
8 November, 2018 - 14:00
18 Oktober, 2018 - 14:28