Login

Splošno

PONOVNO NA PLANINSKA POTEPANJA

Datum: 
petek, 19 Junij, 2020
Lokacija: 
Vzhodna Slovenija

                                             

 

 

Prihajajo trenutki, ki nas po »Čudnih časih« zopet združujejo in vabijo na planinske potepe in nova doživetja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na planinskem izletu, ki bo potekal od petka,19. junija do nedelje, 21. junija 2020. Tokrat se odpravljamo odkrivati lepote in skrite kotičke vzhodnega dela naše domovine.

Podali se bomo po poti štirih slapov pod Bohorjem, povzpeli se bomo na stolp ljubezni na Žusmu, ter na Konjiško goro. Prečili bomo pobočja in gozdove Paškega Kozjaka in obiskali nam neznano Goro Oljko. Seveda si bomo ogledali tudi nekatere druge turistične zanimivosti.

Zaradi trenutnih razmer in stanja, ki se spreminja iz dneva v dan pa več na samem sestanku.

Izlet je primeren za vse starostne skupine z nekaj kondicije, organiziran bo avtobusni prevoz. Za nočitev in prehrano bo poskrbljeno. Prijave z vplačilom akontacije (30 eur) sprejemamo na sedežu društva do vključno torka, 16. junija, ko bo ob 18. uri sestanek z udeleženci. Višina prispevka za izlet bo objavljena naknadno. Dodatne informacije na tel. 051 814 912 (Darko).

 

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji