Login

Vodniško izletniški odsek

Prednovoletno planinarjenje

Datum: 
nedelja, 26 December, 2021

 

Na tokratno prednovoletno planinarjenje in druženje se bomo podali v Zasavje in sicer v nedeljo, 26. 12. 2021. Povzpeli se bomo na razglednik Kopitnik ter se sprehodili na sleme Gore.

Odhod avtobusa izpred zavarovalnice Triglav v Novi Gorici ob 06. uri s postankom pri stari vratarnici Letrike ob 06.10 uri. Nadaljujemo vožnjo mimo Ljubljane do Rimskih toplic, kjer je naše izhodišče za pohod.

Predvidene je 3-4 ure hoje po lahkih markiranih poteh, turo bomo seveda prilagodili glede na vremenske in razmere za hojo.

Po končanem pohodu sledi popoldansko kosilo v planinskem domu na Gorah. Glede na to, da bomo v prazničnem času, bomo urico ali dve namenili tudi druženju. Predviden povratek v Novo Gorico v večernih urah

Prispevek za izlet je 40,00 eur in vključuje: avtobusni prevoz, kosilo ter vodenje z zavarovanjem.

Oprema primerna letnemu času, pohodne palice, rezervna obutev, zaščitna maska. Pogoj PCT.

Prijave z obveznim vplačilom akontacije (20 eur) sprejemamo na sedežu društva do vključno torka, 21. decembra, ko bo ob 18. uri sestanek z udeleženci. Izlet je organiziran v sodelovanju s ŠD MAHLE LETRIKA, število udeležencev je omejeno.

V slučaju napovedi slabega vremena ali poslabšanja epidemioloških razmer bo izlet odpovedan. Dodatne informacije na gsm 051 814 912 (Darko).


Vodita Maja Kajzer in Darko Božič.

 

 

 

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

10 Januar, 2022 - 08:50
4 Januar, 2022 - 17:27
16 December, 2021 - 11:52