Login

Splošno

PZS: Novost v trgovini PZS - darilni bon za članarino

Biti član Planinske zveze Slovenije pomeni biti pripaden eni največjih in najbolj množičnih nevladnih, prostovoljskih organizacij v Sloveniji z bogato zgodovino. Pomeni, da nam je planinstvo način življenja in ker se zavedamo vrednosti takšnega članstva, so letos uvedli posebnost: letno članarino lahko komurkoli podarite kot vrednostni bon.

V trgovini PZS (fizično ali na spletu) lahko kupite darilni bon v vrednosti članarine, za katero jo boste podarili, torej ali za kategorijo A, B, S+Š in P+O. Ob prejemu bona boste prejeli tudi darilno kodo za članarino.

Postopek uveljavitve bona

• Na spletnem portalu clanarina.pzs.si v sklopu registracije vnesite »kodo za registracijo«, katero prepišete z bona (koda je obarvana rdeče).

• Kodo morate potrditi s klikom na moder gumb »Preveri«. V kolikor ste kodo pravilno vpisali, se bo izpisalo obvestilo »Kupon je veljaven«.

• V naslednjih korakih izberete še planinsko društvo ali klub, v katerega se želite včlaniti ter osebne podatke.

• S končanjem registracije se sproži postopek včlanitve ter naročilo članske izkaznice z veljavnim članskim zavarovanjem. Registracija ne zahteva dodatnih stroškov.

• Ob morebitnih težavah pri registraciji nam pišite na clanarina@pzs.si

darilni bon_1

POMEMBNO: Zavarovanje, ki je vključeno v članarino, se aktivira na portalu clanarina.pzs.si. Dan po vpisu na spletni obrazec je zavarovanje veljavno. Član pa v roku 10 delovnih dni po prijavi na navedeni naslov prejme člansko izkaznico z znamkico za tekoče leto. Z njo lahko nato koristi vse članske ugodnosti v Sloveniji in tujini. 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

7 Februar, 2024 - 12:55
2 Februar, 2024 - 14:34
1 Februar, 2024 - 12:47