Login

Splošno

PZS: popust na naročnino Planinski vestnik je podaljšan še v februar

Planinska zveza Slovenije je sporočila, da bodo položnice za letno naročnino na Planinski vestnik poslane marca in ne februarja kot je bilo do sedaj. Cel februar imate tako še čas, da izkoristite možnost včlanitve in s tem pridobitve cenejše naročnine na revijo.

Do konca februarja sklenite ali podaljšajte svoje članstvo v izbranem planinskem društvu in na položnici bo upoštevan 25-odstotni članski popust. Hkrati boste upravičeni tudi do številnih drugih ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v eni največjih in najbolj množičnih organizacij v Sloveniji.

Več informacij glede Planinskega vestnika dobite na telefonski številki (01) 43 45 690, elektronskem naslovu pv@pzs.si ali na spletni strani www.planinskivestnik.si.


pv_opozorilo_narocnina_clani_2021

V prijetno družbo, ki jo združuje ljubezen do hribov, pa lahko povabite tudi svojega najboljšega prijatelja, sorodnika ali simpatijo: podarite naročnino na Planinski vestnik.

Vir: PZS

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

6 April, 2021 - 11:14
15 Januar, 2021 - 14:32