Login

Splošno

PZS: zemljevidi PZS na IOS in Android telefonih

Objavljamo novico PZS, ki bi morda koga zanimala.

Zemljevide Planinske zveze Slovenije so bili do sedaj na voljo v aplikaciji Locus Map za mobilne telefone s sistemom Android. Zdaj pa so dostopni tudi prek priročne aplikacije Avenza Maps, ki deluje na operacijskih sistemih Android in IOS.
Zemljevidi Planinske zveze Slovenije so najuporabnejši pripomoček za obiskovalce gora. Podrobno prikazujejo planinske poti, koče, stezice, naravne in kulturne znamenitosti, turistično infrastrukturo in vse ostalo, kar je potrebno za gibanje v naravi. Podatke s terena stalno posodabljajo prostovoljci slovenskih planinskih društev.

V aplikaciji Avenza Maps so trenutno na voljo naslednji zemljevidi merila 1 : 25.000: 

Triglav (ločeno severni in južni del), Stol (ločeno zahodni in vzhodni del), Jalovec in Mangart (ločeno severni in južni del), Krnsko pogorje (zahodni in vzhodni del) ter Storžič in Košuta (zahodni in vzhodni del).

V merilu 1 : 50.000 je na voljo tudi zemljevid Notranjska s Snežnikom (ločeno severni in južni del). Vsi zemljevidi so identični tiskanim planinskim zemljevidom PZS iz redne prodaje.

Aplikacijo Avenza Maps dobite v trgovinah Google Play (za Android naprave) ali App Store (za iOS naprave). V aplikaciji Avenza Maps najdete slovenske planinske zemljevide pod zavihkom THE APP > GET MAPS NOW. Nato v iskalniku poiščete zemljevide, ki jih je izdala PZS, ali pa na priloženem zemljevidu poiščete območje, ki vas zanima.

VIR: Stran PZS

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije