Login

Splošno

RAZPIS kandidacijskega postopka za volitve v organe Planinskega društva Nova Gorica

Upravni odbor Planinskega društva Nova Gorica razpisuje kandidacijski postopek za volitve v organe društva, in sicer:

 - upravni odbor

- nadzorni odbor (spremlja in nadzoruje delo vseh organov društva, zlasti pa celotno gospodarsko, finančno in materialno poslovanje društva)

- častno sodišče (obravnava morebitne grobe kršitve pravil društva in Častnega kodeksa slovenskih planincev)

Kandidacijski postopek traja od obdobja objave dalje do 5. marca 2013.

Člane planinskega društva vabimo, da kandidirajo za člane upravnega odbora (predsednik, 2 podpredsednika – za področje dejavnosti in za gospodarsko področje, člane) in člane ostalih organov društva.

Kandidira lahko vsak član društva, ki v skladu z določili tega razpisa vloži popolno kandidaturo, je polnoleten in ima plačano članarino za tekoče leto.

Kandidat mora lastnoročno podpisati izjavo, da sprejema kandidaturo v posamezen organ društva. Kandidat za člana upravnega odbora se mora ob sprejemu kandidature tudi opredeliti za področje dela, ki bi ga kot član upravnega odbora želel pokrivati.

Nekatera področja dela v upravnem odboru so naslednja: propaganda (izdajanje društvene brošure, priprava vsebin za spletno stran za v objave v medije, organizacija predavanj, ipd.), varstvo gorske narave, upravljanje in vzdrževanje planinskih poti in koč, pridobivanje finančnih sredstev (sponzorji, donatorji, razpisi), zavarovalništvo, ipd.

Načelniki posameznih odsekov društva (vodniško – izletniški odsek, mladinski odsek, alpinistični odsek, markacijski odsek) so člani upravnega odbora po položaju.

Kandidature se predložijo na kandidatnih obrazcih, ki so objavljeni na spletni strani društva  oz. dosegljivi na sedežu društva. Kandidat za predsednika lahko predlaga tudi svoje kandidate za podpredsednike oz. svojo ekipo.

Kandidaturo se lahko poda na sedežu društva v času uradnih ur (torek in četrtek od 15h do 18h) ali po pošti na naslov društva ali po e-pošti (planinskod.novagorica@siol.net).

Obrazec za kandidaturo.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije