Zahvala dolgoletni načelnici Lidiji Vončina

V začetku februarja letos je Lidija Vončina zaključila 12 letno vodenje Vodniško izletniškega odseka, na tem mestu pa jo je zamenjal Anton Gleščič.

Lidijino načelništvo vodniškega odseka je v treh zaporednih mandatih pustilo neizbrisen pečat, saj ji je s svojimi izkušnjami, znanjem in brezmejno energijo, kljub nekoliko nenaklonjenim časom, uspelo zgraditi in zadržati trden vodniški kolektiv. Njeno delo in smelost je iz ozadja vplivalo na vsak društveni izlet, četudi to pogosto ostane spregledano. Zavedajoč, da ji narejenega ni mogoče poplačati, smo ji vodniki  pred dnevi,  v imenu nas samih in v imenu društva  izrekli skromno zahvalo.

Ponosni smo nanjo, da je sprejela nov izziv in stopila na še odgovornejšo pot. Toniju pa želimo, da bi se v novih gojzarjih dobro počutil, verjamemo, da mu ne bodo preveliki.

Nekaj foto utrinkov pa tukaj.

Zapisal: Igor Kleč

Foto: Darko Božič