Login

Mladinski odsek

42. mladinski planinski tabor Mojstrana 2017- ZASEDENO

Sporočamo, da za mladinski planinski tabor ni več prostih mest. Hvala za razumevanje.
Mladinski odsek društva vabi v 42. mladinski planinski tabor Mojstrana 2017, ki bo potekal od 8. do 15. julija 2017 (sobota–sobota) na tabornem prostoru Mlačca pri Mojstrani. Namenjen je osnovnošolcem od končanega 3. do 9. razreda, ki si želijo preživeti nekaj nepozabnih počitniških dni v osrčju gora. Spali bomo v šotorih. Za našo prehrano bo skrbela odlična kuharica. V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev. Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali in peli ob tabornem ognju ter poslušali teme iz planinske šole.

• Prispevek?

Znaša150 €. Plačilo je možno v več obrokih. Vsak naslednji otrok  iz iste družine je deležen15 € popusta. Po zapolnitvi mest prijava ni več mogoča. Prijava je sprejeta z vplačilom prvega obroka, ki znaša 50 € na otroka.

Plačana mora biti tudi članarina (7 €) za leto 2017.

V prispevek so vključeni stroški tabornega prostora, prehrana v času tabora, prevoz, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

 

• Prijava?

Izpolnjene prijavnice sprejemamo na sedežu društva od četrtka, 11. 5. 2017 do četrtka,  25. 5. 2017 v času uradnih ur v torek in četrtek med 15. in 18. uro. Število mest je omejeno. Upošteval se bo vrstni red prijav. Plačana mora biti tudi članarina za leto 2017.

 

•Oprema

Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in obleko. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma skupaj z vabilom na sestanek.

Mobilni telefoni in tablični računalniki v taboru niso dovoljeni. Vedno bo dosegljiv vodnik za  nujne klice. Poleg tega bomo udeležencem omogočili klic domov, če bo potrebno.

O podrobnejšem programu tabora boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran približno teden dni pred začetkom tabora.

 

Več informacij dobite na manja93@gmail.com ali izjemoma na tel. Št. 041 891 249 (Anja Mavrič, vodja tabora).

 

Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži taborjenju in izpolni priloženo prijavnico.

 

Lep planinski pozdrav!

 

Vodstvo tabora

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

7 Februar, 2024 - 12:55
2 Februar, 2024 - 14:34
1 Februar, 2024 - 12:47