Login

Mladinski odsek

45. mladinski planinski tabor »NADIŽA 2020«

MLADINSKI ODSEK

vabi na

45. mladinski planinski tabor Nadiža od 26. 7. do 1. 8. 2020

 

• Komu je tabor namenjen?
Osnovnošolcem od končanega 3. do 9. razreda, ki si želijo preživeti nekaj nepozabnih počitniških dni v osrčju gora.

 

• Kdaj?
Od 26. 7. do 1. 8. 2020 (nedelja - sobota).

• Kje?
Nadiža

• Kaj in kako?
Spali bomov šotorih. Za našo prehrano bo skrbela odlična kuharica. V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev. Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali in peli ob tabornem ognju ter poslušali teme iz planinske šole.

• Prispevek?
Znaša 130 €. Plačilo je možno v več obrokih. Po zapolnitvi mest prijava ni več mogoča. Prijava je sprejeta z vplačilom prvega obroka, ki znaša 50 € na otroka. Zadnji obrok potrebuje biti poravnan do 21. 7. 2020. Plačana mora biti tudi članarina (8 €) za leto 2020. V prispevek so vključeni stroški tabornega prostora, prehrana v času tabora, prevoz, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

•Prijave?
Izpolnjene prijavnice sprejemamo samo na sedežu društva  do 9. 7.  ob torkih in četrtkih v času uradnih ur med 15. in 18. uro oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

Pogoji za oddajo prijavnice:

  • Plačana mora biti tudi članarina za leto 2020 (8€ / otroka).
  • V primeru obročnega plačevanja s plačilom prvega obroka (prek TRR ali na blagajni društva).
  • V celoti izpolnjena prijavnica (Tisti kateri ste izpolnili informativno prijavnico imate prednost, zagotovljeno mesto dobite pa po plačilu prispevka.)                                                              

• Oprema
Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in obleko. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma skupaj z vabilom na sestanek. Mobilni telefoni in tablični računalniki v taboru niso dovoljeni. Vedno bo dosegljiv vodnik za nujne klice. Poleg tega bomo udeležencem omogočili klic domov, če bo potrebno. O podrobnejšem programu tabora boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran 21. 7. 2020 torej teden dni pred začetkom tabora.

Več informacij dobite na v.govek@gmail.com ali izjemoma na tel. št. 041 246 746 (Valentina Govek, vodja tabora).
Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži taborjenju in izpolni priloženo prijavnico.

Lep planinski pozdrav!

Vodstvo tabora

 

 

 

 

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije