Login

Mladinski odsek

43. mladinski planinski tabor Jezersko

Mladinski odsek Planinskega društva Nova Gorica vabi na 43. mladinski planinski tabor na Jezerskem.

Komu je tabor namenjen?

Osnovnošolcem od končanega 3. do 9. razreda, ki si želijo preživeti nekaj nepozabnih počitniških dni v osrčju gora.

•Kdaj?

Od 8 . do 15. julija 2018 (nedelja-nedelja).

•Kje?

Zgornje Jezersko

•Kaj in kako?

Spali bomo v šotorih. Za našo prehrano bo skrbela odlična kuharica.

V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev.

Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali in peli ob tabornem ognju ter poslušali teme iz planinske šole.

•Prispevek?

Znaša 150 €. Plačilo je možno v več obrokih. Vsak naslednji otrok iz iste družine je deležen 15 € popusta. Po zapolnitvi mest prijava ni več mogoča. Prijava je sprejeta z vplačilom prvega obroka, ki znaša 50 € na otroka. Plačana mora biti tudi članarina (7 €) za leto 2018. V prispevek so vključeni stroški tabornega prostora, prehrana v času tabora, prevoz, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

•Prijava?

Izpolnjene prijavnice sprejemamo na sedežu društva od  torka, 5. 6. 2018  in v četrtek 7. 6. 2018, v času uradnih ur med 15. in 18. uro oz. do zapolnitve mest. Število mest je omejeno. Plačana mora biti tudi članarina za leto 2018.

•Oprema

Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in obleko. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma skupaj z vabilom na sestanek.

Mobilni telefoni in tablični računalniki v taboru niso dovoljeni. Vedno bo dosegljiv vodnik za nujne klice. Poleg tega bomo udeležencem omogočili klic domov, če bo potrebno.

O podrobnejšem programu tabora boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran približno teden dni pred začetkom tabora. Več informacij dobite na nikaa.horvat@gmail.com ali izjemoma na tel. št. 031 282 201(Nika Horvat, vodja tabora). Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži taborjenju in izpolni priloženo prijavnico.

Lep planinski pozdrav! Vodstvo tabora

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije