Mladinski odsek

PODLJUBELJ

od 8. 7. do 15. 7. 2023

Komu je tabor namenjen?
Osnovnošolcem od končanega 2. do 9. razreda, ki si želijo preživeti nekaj nepozabnih počitniških dni v osrčju gora.

Kdaj?
Od 8. 7. do 15. 7. 2023 (sobota- sobota)

• Kje?
taborni prostor pri kampu Podljubelj

• Kaj in kako?
Spali bomov šotorih. V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev. Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali, peli ob tabornem ognju ter marsikaj drugega.

• Prispevek?
Znaša 180 €. Če se tabora udeležita otroka iste družine, prispevek za drugega otroka znaša 150 €. Plačilo je možno v več obrokih. Ker bi radi, da se tabora udeleži čim več otrok ter se zavedamo, da je lahko za nekatere znesek ovira, nas lahko kontaktirate ter bomo skupaj našli rešitev, da se bo vaš otrok lahko udeležil tabora.
Po zapolnitvi mest prijava ni več mogoča. Prijava je sprejeta z vplačilom prvega obroka, ki znaša 50 € na otroka. Zadnji obrok mora biti poravnan do 6.7.2023.
Plačana mora biti tudi članarina (9 €) za leto 2023. V prispevek so vključeni stroški tabornega prostora, prehrana v času tabora, prevoz, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

•Prijave?
Izpolnjene prijavnice sprejemamo samo na sedežu društva  do 22. 6. 2023 ob torkih in četrtkih v času uradnih ur med 15. in 18. uro oziroma do zapolnitve mest.
Število mest je omejeno.

Pogoji za prijava:

• Plačana mora biti tudi članarina za leto 2023 (9€ / otroka).
  • Plačan vsaj prvi obrok (do tabora morajo biti plačani vsi obroki)
  • V celoti izpolnjena prijavnica

• Oprema
Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in obleko. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma skupaj z vabilom na sestanek. Mobilni telefoni in tablični računalniki v taboru niso dovoljeni. Vedno bo dosegljiv vodnik za nujne klice. Poleg tega bomo udeležencem omogočili klic domov, če bo potrebno.

Več informacij dobite na lana.horvat2005@gmail.com ali izjemoma na tel. št. 051 264 620 (Lana Horvat, vodja tabora).
Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži taborjenju in izpolni priloženo prijavnico.

Lep planinski pozdrav!

Vodstvo tabora