Login

Mladinski odsek

Dvodnevno miklavževanje v Koči na Gozdu (MO)

Datum: 
sobota, 10 December, 2022

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na DVODNEVNO

MIKLAVŽEVANJE V KOČO NA GOZDU

(ob cesti na gorski prelaz Vršič)

 

KDAJ: 10. in 11. december 2022

 

ODHOD:  v SOBOTO, 10. decembra 2022 ob7:35 iz železniške postajev Novi Gorici (zbor pred železniško postajo v Novi Gorici ob 7:15)

 

PRIHOD:  v NEDELJO, 11. decembra ob 18:38 na železniški postaji v Novi Gorici

 

PRISPEVEK: 50 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 4 € popusta. V ceno je vključen polni penzion v koči na Gozdu (kosilo, večerja, zajtrk), povratna vozovnica za vlak (Nova Gorica – Jesenice), avtobusni prevoz (Jesenice-Kranjska Gora) in lunch paket v nedeljo.


ZA KOGA:  za učence od 2. do 9. razreda OŠ

 

OPREMA: copate za po koči, pribor za osebno higieno, pižama, planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, topla oblačila, vetrovka oziroma bunda, kapa in rokavice, baterija oziroma naglavna svetilka, gamaše), dnevnik mladega planinca, termovka za čaj oziroma plastenka za vodo. Za preživljanje prostega časa v koči imamo druga oblačila kot za pohod. Lahko vzamete tudi krožnike/manjše sanke za sankanje.

 

PRIJAVE:  Prijave zbiramo od torka, 29. 11.  do torka, 6. 12. 2022 v času uradnih ur (15h-18h). Število mest je omejeno! Prijave pobiramo SAMO na sedežu društva (tribuna stadiona v NG) – prijava in plačilo sta zagotovilo za prosto mesto na vlaku in v koči. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti. Za vse ostale informacije v zvezi z miklavževanjem sem dosegljiva na nikaa.horvat@gmail.com ali na 031 282 201 (Nika Horvat).Rezervacij po telefonu ne sprejemamo.

 

DODATNE INFORMACIJE:  Z vlakom se bomo v soboto odpeljali najprej do Jesenic in nato še z avtobusom do koče na Gozdu, kjer bomo nastanjeni. Dan bomo izkoristili za pohod do vrha Vršiča. V koči bomo preživeli ustvarjalno popoldne in večer ob pričakovanju Sv. Miklavža. V kolikor bo sneg, bomo nedeljo izkoristili za vragolije na snegu in sankanje v Kranjski Gori. Izlet ni zahteven.

 

PRISRČNO VABLJEN/-A!

  prijavnica_miklavzevanje_2022.docx

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije