Login

Mladinski odsek

Izlet MO Golica - ODPADE

Datum: 
sobota, 13 Maj, 2017
Lokacija: 
Golica

Mladinski odsek društva vabi v soboto, 13. 5. 2017 na GOLICO(1835 m). Z vlakom se bomo odpeljali do Jesenic, od tam pa z avtobusom do Planine pod Golico (980 m), kjer bomo pričeli s hojo. Preko travnikov in skozi gozd bomo v treh urah osvojili vrh, po katerem poteka meja med Slovenijo in Avstrijo, ter se nato spustili še do koče, kjer si bomo privoščili daljši postanek pred povratkom na izhodišče.

Več informacij:

KDAJ: v soboto,13. 5. 2017

ODHOD: ob7.35 zželezniške postaje Nova Gorica (pridite vsaj 15 minut prej!)

PRIHOD: ob18.40 na ŽP Nova Gorica

PRISPEVEK:14 EUR na osebo.V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 EUR popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 4. do 9. razreda, ki so člani planinskega društva. Članarino lahko vplačate na sedežu društva (Bazoviška ul. 4., tribuna stadiona v Novi Gorici) v času uradnih ur (tor. in čet.: 15h-18h).

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice,zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 9. 5. 2017 oz. do zasedbe prostih mest! Prijava inplačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto. Prosimo, če mentorice poberete prijave in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 031 649 610 (Urška) ali urska.modrijan@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije