Login

Mladinski odsek

Izlet MO iz Bovca ob Soči in Koritnici

Datum: 
sobota, 22 April, 2023


PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet

IZ BOVCA ob SOČI in KORITNICI

 

KDAJ:  v soboto, 22.4.2023 (prestavljen iz 1. 4. 2023)

ODHOD:  ob 8:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)

PRIHOD:  predvidoma ob17:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do srede, 19. 4. 2023 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 031 267 675 (Rok), seznam pa pošljite na furlan2210@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2023 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Iz Bovca se bomo podali na krožno pot Bovec-Čezsoča-Jablenca-Bovec. Pot nas bo vodila ob reki Soči in Koritnici. Reki bomo večkrat prečkali in uživali v njunih lepotah. Nato se bomo vrnili v Bovec, kjer nas bo čakal avtobus. Pot ni preveč zahtevna, zanjo bomo porabili 4 ure hoje.

PRISRČNO VABLJEN/-A!


 iz_bovca_prijavnica_1.4.2023.docx


 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

12 Julij, 2024 - 20:35
10 Julij, 2024 - 11:41