Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Škabrijel

Datum: 
sobota, 13 Junij, 2020

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na ŠKABRIJEL (646m)

 

KDAJ:  13. junij 2020

ODHOD:  ob 8:00 iz veterine Nova Gorica (Veterina Gorica d.o.o., Pri Hrastu 18)

PRIHOD:  ob 16:00 na veterino Nova Gorica

PRISPEVEK: 5 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 € popusta.

ZA KOGA:  za učence od 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi. S seboj imejte tudi naglavne svetilke ali žepne baterije za prehod skozi kaverne.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka 11. 6. 2020 oz. zapolnitve mest. Udeležbo sporočite vodnici (Lana Horvat– 051 264 620 ali lana.horvat2005@gmail.com). Za dodatne informacije lahko kličete na prej omenjeno telefonsko številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Iz veterine v Novi Gorici se bomo peš odpravili proti Kekcu in nato pot nadaljevali do vrha Škabrijela. Po kratkem počitku in malici se bomo za v dolino izbrali drugo pot in se sprehodili po kavernah. Nato bomo zaključili naš izlet, kjer smo začeli. Tam nas bodo zopet pričakali starši.


Priponke: 


 

PRISRČNO VABLJEN/-A!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 PRIJAVNICA za izlet na ŠKABRIJEL

Ime in priimek:________________________________________________________

Datum rojstva: _______________ 

Razred:_______________  OŠ: ___________________________________________

DOSEGLJIVA telefonska številka (enega od staršev):___________________________

Dovoljujem / Ne dovoljujem (obkroži) objavo fotografij o izletu na spletni strani PD Nova Gorica in drugih medijih za potrebe razpisov.

 

______________________                                          ___________________________

            (Podpis staršev/skrbnikov)                                                                    (Datum)

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

5 Julij, 2021 - 08:46
4 Julij, 2021 - 16:42
2 Julij, 2021 - 14:00