Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Blegoš (1562m) - ODPOVEDAN

Datum: 
sobota, 27 Maj, 2023

Sporočamo, da je izlet odpovedan. Nov datum bo sporočen naknadno!

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet na BLEGOŠ (1562 m)


KDAJ:  v soboto, 27. 5. 2023

ODHOD:   ob 8:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)

                ob 8:10 na avtobusni postaji v Šempasu

 

PRIHOD:  predvidoma ob17:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom

 

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

 

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

 

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do srede, 24.5.2023 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 031 282 201 (Nika), seznam pa pošljite na nikaa.horvat@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD:Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu jeOBVEZNO.Članarino za leto 2023 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

 

DODATNE INFORMACIJE: Z avtobusom se bomo odpeljali do sedla Črni kal (1103m), kjer bomo pričeli s hojo. Skozi gozd in preko travnikov bomo v dobrih dveh urah osvojili vrh (1562m). Približno na polovici vzpona nas bodo markacije popeljale mimo ostankov betonskih bunkerjev, ki so bili zgrajeni pred drugo svetovno vojno. Z vrha se bomo spustili do koče (1391m) ter nato sestopili nazaj do izhodišča. 

 

Sledi nam na     facebooku             Mladinski odsek – PD Nova Gorica

 

PRISRČNO VABLJEN/-A!

 blegos_prijavnica_27.5.2023.pdf

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije