Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Kraški rob

Datum: 
nedelja, 6 Februar, 2022

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK
VABI na izlet na Kraški rob

KDAJ: v nedeljo, 6. februar 2022

ODHOD: ob 8:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)

PRIHOD: predvidoma ob 16:30 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 13 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 € popusta.

ZA KOGA: za učence od 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA: Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice, pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino), maska. Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do četrtka 3. 2. 2022 oz. zapolnitve mest. Udeležbo sporočite vodnici (Niki Horvat – 031 282 201 ali nikaa.horvat@gmail.com). Plačilo izleta lahko poravnate na sedežu društva med uradnimi urami ali na dan izleta. Za dodatne informacije lahko kličete na prej omenjeno telefonsko številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2022 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Kjer se sivo skalovje spogleduje z morjem, kjer si podajata roke Kras in Istra, tam je Kraški rob. Kraški rob se razteza na kar 20 kilometrov dolgem pasu, njegov nastanek pa sega 40 milijonov let nazaj. In, čeravno ne piha močna burja, je to super ideja za vsak letni čas. Na nedeljskem izletu se bomo iz Črnega kala podali na Kraški rob in se potepali po tej krasni pokrajini. Zaključili bomo v Hrastovljah, kjer si bomo morda ogledali znamenito cerkev s freskami.

IZPOLNJEVANJE POGOJA PCT: Zaradi trenutnih razmer vas vljudno prosimo, da na izletu otroci nad 12. letom starosti izpolnjuje pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran). Ostali otroci pod 12. letom starosti pa morajo biti testirani s testi HAG za samotestiranje (to lahko izvedejo že v petek/soboto) ali izpolnjevati pogoj PCT. Prosim, da na dan pohoda seboj prinesete izpolnjeno izjavo o samotestiranju, ki vam jo pošiljamo ob prijavnici ali potrdilo, da izpolnjujete kateri koli našteti pogoj.

INFORMACIJE GLEDE KARANTENE: V primeru, da katerikoli udeleženec izleta prejme pozitiven rezultat testa na SARS – CoV-2 v ponedeljke ali v torek po nedeljskem izletu, je dolžnost starša, da čimprej obvesti o okužbi vodnika izleta oziroma Planinsko društvo Nova Gorica. Po potrebi bo NIJZ kasneje odobril karanteno.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!