Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Matajur

Datum: 
sobota, 16 April, 2022

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet na MATAJUR (1642m)

 

KDAJ:  v soboto, 16. april 2022

ODHOD:  ob 8:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)

PRIHOD:  ob16:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA:  za učenceod 3. do 9. razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka 14. 4. 2022 oz. zapolnitve mest. Prijavnico oddajte vodnici Valentini Govek - v.govek@gmail.com ali 041 246 746. Plačilo izleta pa lahko poravnate na sedežu društva med uradnimi urami ali na dan izletaPrijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila).V primeru, da bodo razmere še vedno zimske, si pridružujemo pravico do  spremembe cilja izleta.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2022 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Odpeljali se bomo proti vasi Avsa in parkirali na tamkajšnjem parkirišču. Pot nas bo vidila po travnatem pobočju obdanem s pasovi gozda. Držali se bomo »slovenske smeri« na Matajur, do Doma na Matajurju ter se seveda slikali ter občudovali čudovit razgled na vrhu. Pogled nam bodo ukradli Krn, Kobariški stol, Čedat, Udine ter seveda morje.

LEPO VABLJENI!

 vabilo_na_planinski_izlet_na_matajur.docx

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37