Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Matajur (1642m) - ODPOVEDAN nov datum bomo sporočili naknadno

Datum: 
sobota, 2 April, 2022
Lokacija: 
Matajur

Sporočamo, da je izlet ODPOVEDAN zaradi slabega vremena. Nov datum bomo sporočili naknadno. Hvala za razumevanje!

Mladinski odsek Planinskega društva Nova Gorica vas vabi na izlet na MATAJUR (1642m), ki bo v  soboto, 2. april 2022. Odpeljali se bomo proti vasi Avsa in parkirali na tamkajšnjem parkirišču. Pot nas bo vidila po travnatem pobočju obdanem s pasovi gozda. Držali se bomo »slovenske smeri« na Matajur, do Doma na Matajurju ter se seveda slikali ter občudovali čudovit razgled na vrhu. Pogled nam bodo ukradli Krn, Kobariški stol, Čedat, Udine ter seveda morje. Dodatne informacije si lahko preberete spodaj.


Dodatne informacije:

ODHOD: 2. 4. 2022 ob 8:00 iz avtobusne postaje pred Eda centrom (Delpinova ulica)

PRIHOD: ob 16:00 na avtobusno postajo pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA: za učence od 3. do 9. razreda OŠ

OPREMA: Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do četrtka 31. 3. 2022 oz. zapolnitve mest. Prijavnico oddajte vodnici Valentini Govek - v.govek@gmail.com ali 041 246 746. Plačilo izleta pa lahko poravnate na sedežu društva med uradnimi urami ali na dan izleta. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2022 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

 prijavnica_matajur_2.4.2022.docx

LEPO VABLJENI!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije